Ofte stillede spørgsmål: Boksoplåsning uden adgangskode

Med funktionen til boksoplåsning uden adgangskode kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at godkende anmodningen om at låse boksen op på din mobilenhed. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed.

Hvordan ændres den registrerede mobilenhed?

For at ændre den registrerede mobilenhed skal du fjerne den eksisterende enhed fra boksindstillingerne på den konfigurerede browser på computeren og konfigurere funktionen igen på en ny enhed.

Ændring af registreret mobilenhed

1. Åbn browseren på computeren, start Norton Password Manager-udvidelsen, og log på din Norton-konto og din boks.

2. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

3. Klik på ikonet IndstillingerPassword Manager-siden.

4. Klik på Rediger under Boksoplåsning uden adgangskode på siden Indstillinger.

5. Klik på Skift enhed på siden Indstillinger for boksoplåsning uden adgangskode.

6. Vælg din mobilenhed på listen under Mine enheder, og klik på Slå til.

Jeg vil ikke have, at der vises besked om oplåsning på min mobilenhed, hver gang jeg starter browseren. Hvad skal jeg gøre?

Funktionen Udfør altid boksoplåsning uden adgangskode ved start af browseren kan deaktiveres i indstillinger for boksoplåsning uden adgangskode i Norton Password Manager-udvidelsen på din PC eller Mac-computer.

Hvornår sendes anmodningen om at låse op for boksen til mobilen fra min pc eller Mac?

Anmodningen om at låse op for boksen sendes til mobilen, hver gang du starter browseren eller logger på Norton-kontoen. Funktionen til boksoplåsning uden adgangskode virker kun, hvis du har installeret Norton Password Manager-browserudvidelsen og slået Boksoplåsning uden adgangskode til.

Skal jeg slå funktionen til boksoplåsning uden adgangskode til i alle de browsere, jeg bruger?

Ja. Funktionen til boksoplåsning uden adgangskode skal konfigureres separat i alle browsere, hvor Norton Password Manager-udvidelsen er installeret.

Kan jeg registrere flere mobilenheder til godkendelse af anmodninger om boksoplåsning uden adgangskode fra min PC eller Mac-computer?

Nej. Du kan kun have én enhed registreret ad gangen til at godkende en anmodning om boksoplåsning fra din computer.

Hvordan slår jeg funktionen til boksoplåsning uden adgangskode fra?

1. Åbn browseren på computeren, start Norton Password Manager-udvidelsen, og log på din Norton-konto og din boks.

2. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

3. Klik på ikonet IndstillingerPassword Manager-siden.

4. Klik på Rediger under Boksoplåsning uden adgangskode på siden Indstillinger.

5. Klik på Slå boksoplåsning uden adgangskode fra på siden Indstillinger for boksoplåsning uden adgangskode.

En anmodning om oplåsning af boksen blev sendt fra min computer, men der kom ingen besked på mobilen. Hvad kan årsagen være?

Der kan bl.a. være følgende grunde til, at du ikke får en besked:
  • Hvis din mobilenhed ikke har en stabil internetforbindelse, kan det være årsagen til, at du ikke har modtaget beskeden om oplåsning af boksen.

• Hvis notifikationer fra Norton Password Manager-appen er deaktiveret på iOS-enheden, modtager du ingen notifikationer. Giv Norton Password Manager tilladelse til at vise notifikationer på din iOS-enhed, og genstart appen.

• Hvis Norton Password Manager-appen afinstalleres på mobilenheden, kan mobilen ikke længere modtage anmodninger om boksoplåsning uden adgangskode.

• Hvis enheden er i strømsparetilstand, eller hvis batterioptimering er aktiveret på appen, vil mobilen muligvis ikke modtage beskeden om anmodningen om at låse boksen op.

Jeg modtog en besked på min mobil om en anmodning om at låse boksen, men efter at have klikket på Godkend fik jeg en fejl. Hvad kan årsagen være?

Der kan bl.a. være følgende årsager til, at der vises en fejl ved godkendelse af en anmodning om låse op for boksen på en mobil:
  • Den viste tid på mobilenheden er forkert

• Beskeden kan være udløbet

• Mobilappen kan være blevet afinstalleret og geninstalleret på enheden

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v136450325