Nulstil adgangskoden til Norton Password Manager-boksen fra din mobile enhed

Norton Password Manager lader dig kun nulstille din boks-adgangskode fra din mobilenhed. Du kan ikke nulstille adgangskoden til din boks fra din Windows-enhed. For at nulstille adgangskoden ved at bruge din mobilenhed skal Norton Password Manager være installeret på enheden, og den skal være konfigureret til at åbne boksen med biometrisk godkendelse.

Hvorfor kan jeg ikke nulstille min adgangskode til boksen ved at bruge min stationære eller bærbare computer?

Hardwarelageret på mobilenheder er designet til at være ekstra sikkert og modstandsdygtig over for uautoriseret adgang. Vi bruger denne sikkerhed sammen med biometrisk godkendelse til at nulstille adgangskoden til din boks i vores Password Manager-apps til Android og iOS.
Stationære og bærbare computere har desværre ikke en lignende sikkerhed. Der findes ingen almindeligt tilgængelige, standardiserede, sikre hardwarelagringsenheder, der kan bruges i browserudvidelser som Password Manager på tværs af de mange browsere, vi understøtter. Vi undersøger løbende alternative produktdesign, der ville gøre det muligt at nulstille adgangskoden til din boks på en sikker måde ved at bruge en stationær eller bærbar computer.
Vi anbefaler at følge disse trin til sikker håndtering af adgangskoden til din boks:
  • Hvis du skriver din adgangskode ned, skal du gemme sedlen meget sikkert

• Øv dig ved at bruge din adgangskode til boksen, og vælg et godt tip, der vil være en hjælp til at huske den

• Installer, og konfigurer Password Manager-appen på din mobil, så du har mulighed for at nulstille adgangskoden til din boks. Adgangskoden til boksen skal bruges under konfiguration af mobilappen.

Android eller iOS

1. Log på din Norton Password Manager-app med biometrisk autentificering.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Nulstil adgangskode.

Godkend ved hjælp af biometrisk godkendelse.

4. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v135002142
Operativsystem Android;iOS