Konfiguration af automatisk udfyldning af adgangskoder i Norton Password Manager

Adgangskode-automatisk udfyldning i Norton Password Manager lader dig automatisk udfylde login-oplysninger på hjemmeside og i andre programmer. Den bruger de adresser og betalinger, du har gemt, til automatisk udfyldning af login-oplysninger på websteder. For at kunne bruge Autoudfyld adgangskoder på en iOS-enhed skal du aktivere indstillingen Autoudfyld adgangskoder i Indstillinger.

For at bruge Autoudfyld adgangskoder skal du, afhængigt af operativsystemet, vælge et af følgende:

Jeg har en iOS-enhed

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 12 eller derover.

1. Åbn appen Norton Password Manager.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Tryk på Adgangskoder og konti.

4. På skærmen Adgangskoder og konti trykkes på Automatisk udfyldning-adgangskoder.

5. På skærmen Automatisk udfyldning-adgangskoder under TILLAD UDFYLDNING FRA, trykkes på Norton Password Manager.

Log ind på dinNorton Password Manager-boks, når du modtager en opfordring.

6. Tryk på OK i bekræftelsesvinduet.

Efter opsætning af Adgangskode-automatisk udfyldning navigeres til skærmen Automatisk udfyldning-adgangskoder og iCloud Keychain afmarkeres.

Jeg har en Android-enhed

Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder, der kører 8.0 eller nyere

1. Åbn appen Norton Password Manager.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. Vælg en af følgende muligheder:

• For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i en browser på Android-enheder skal du aktivere browser-autoudfyldning på skærmen Boks.

• For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i andre apps skal du aktivere Automatisk udfyldning i apps på skærmen Boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132319245
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2021