Konfiguration af automatisk udfyldning af adgangskoder i Norton Password Manager

Adgangskode-automatisk udfyldning i Norton Password Manager lader dig automatisk udfylde login-oplysninger på hjemmeside og i andre programmer. Den bruger de adresser og betalinger, du har gemt, til automatisk udfyldning af login-oplysninger på websteder. For at kunne bruge Autoudfyld adgangskoder på en iOS-enhed skal du have iOS 12 eller nyere og Autoudfyld adgangskoder skal være aktiveret i Indstillinger. For at kunne bruge Autoudfyld adgangskoder på en Andoid-enhed skal du have Android 8.0 eller nyere.

Opsæt Adgangskode-automatisk udfyldning på iOS-enheder

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 12 eller derover.

1. Åbn appen Norton Password Manager.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger.

3. Tryk på Adgangskoder og konti.

4. På skærmen Adgangskoder og konti trykkes på Automatisk udfyldning-adgangskoder.

5. På skærmen Automatisk udfyldning-adgangskoder under TILLAD UDFYLDNING FRA, trykkes på Norton Password Manager.

Log ind på dinNorton Password Manager-boks, når du modtager en opfordring.

6. Tryk på OK i bekræftelsesvinduet.

Efter opsætning af Adgangskode-automatisk udfyldning navigeres til skærmen Automatisk udfyldning-adgangskoder og iCloud Keychain afmarkeres.

Konfigurer automatisk udfyldning af adgangskode på Android-enheder

Denne funktion er kun tilgængelig på Android-enheder, der kører 8.0 eller nyere

1. Åbn appen Norton Password Manager.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i en Google Chrome-browser på Android-enheder skal du aktivere Chrome-autoudfyldning på skærmen Boks.

5. For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i andre apps skal du aktivere Automatisk udfyldning i apps på skærmen Boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132319245
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/01/2021