Automatisk udfyldning og automatisk lagring i Norton Password Manager fungerer ikke

Hvis automatisk udfyldning ikke fungerer på et websted

• Kontrollér, om loginoplysningerne til det pågældende websted er gemt i boksen.

• Hvis vinduet til automatisk udfyldning ikke vises på webstedets loginside, og du allerede har gemt loginoplysninger til det pågældende websted

1. Kontrollér, om Norton Password Manager-ikonet vises i loginfelterne.

Sample alt text
    2. Kontrollér, om den gemte URL-adresse i boksen og URL-adressen i browseren er identiske.

3. Tilføj loginoplysningerne manuelt i boksen, og prøv igen.

Visse websteder, især bankernes, viser kun selve loginfeltet eller brugernavnfeltet. Når du har indtastet dit brugernavn, skifter webstedet side og viser feltet til adgangskoden eller felterne til både brugernavnet og adgangskoden. Så loginprocessen på disse websteder strækker sig over flere websider.

Hvis automatisk udfyldning stadigvæk ikke fungerer korrekt, kan du gemme loginoplysningerne i boksen manuelt og derefter kopiere dem fra boksen og selv indsætte dem i de rigtige felter på siden.

Sådan tilføjer du loginoplysninger til din Norton Password Manager-boks manuelt i browseren

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

7. Klik på i vinduet Password Manager under fanen Loginoplysninger.
  8. I vinduet Tilføj et login skal du indtaste de nødvendige oplysninger og klikke på Gem.

Hvis du vælger Kræv adgangskode til boks, får du en besked om at indtaste adgangskoden til Norton Password Manager, før du prøver at se eller redigere et login.

Du kan også tilføje et login ved at klikke på -ikonet i pop op-skærmen Password Manager.

Hvis automatisk udfyldning ikke fungerer i mobilappen

Kontrollér, om funktionen til automatisk udfyldning af adgangskoder er slået til i appens indstillinger. Følg nedenstående trin for at kontrollere, om funktionen til automatisk udfyldning af adgangskoder er slået til:

1. Åbn Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på menuikonet på skærmen Boks, og tryk på Indstillinger.
  3. Vælg ét af følgende under Automatisk udfyldning i vinduet Indstillinger:

• For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i en browser på Android-enheder skal du aktivere Automatisk udfyldning i Chrome på skærmen Boks.

• For at automatisk udfyldning skal kunne fungere i andre apps skal du aktivere Automatisk udfyldning i apps på skærmen Boks.

Hvis automatisk udfyldning stadigvæk ikke fungerer korrekt, kan du gemme loginoplysningerne i boksen manuelt og derefter kopiere dem fra boksen og selv indsætte dem i de rigtige felter på siden:

Sådan tilføjer du loginoplysninger manuelt i Norton Password Manager-appen på en Android- eller iOS-enhed

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret nye loginoplysninger skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Hvis automatisk udfyldning stadigvæk ikke fungerer korrekt, skal du rapportere problemet til Norton ved at følge disse trin:

Sådan rapporterer du problemer til Norton

Hvis Norton Password Manager ikke udfylder webformularen automatisk på et bestemt websted, skal du rapportere problemet ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på menuikonet på skærmen Boks, og tryk på Hjælp.

3. Tryk på Rapportér et problem under Support på skærmen Hjælp.

4. Vælg Problem med at logge ind på en websted eller Problem med at logge ind i en app under Har du oplevet problemer med at bruge Norton Password Manager i dag? på siden Feedback.

5. Tilføj oplysninger som navnet på appen, URL-adressen på webstedet, hvilken browser du bruger osv.

6. Tilføj eventuelle andre relevante oplysninger, og indsend formularen.

Problemer med automatisk udfyldning vil blive behandlet i prioriteret rækkefølge baseret på webstedets/appens popularitet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132319245