Nulstil eller skift adgangskode for Norton Password Manager-boks

Norton Password Manager lader dig nulstille eller skifte din boks-adgangskode igennem browserudvidelsen og fra din mobilenhed. Du kan ændre din boks-adgangskode ved at logge ind på din Norton Password Manager-boks fra beowserudvidelsen.

Du kan kun nulstille din boks-adgangskode fra din mobilenhed. For at nulstille Norton Password Manager-boksens adgangskode fra din mobilenhed, skal din enhed understøtte biometrisk autentificering og være i aktiveret tilstand

Hvis du ikke ser muligheden Nulstil adgangskode, understøtter din enhed ikke denne funktionalitet.

Skift Norton Password Manager-boksens adgangskode fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. På hovedsiden i Norton Password Manager skal du klikke på og klik så på Indstillinger.

6. I vinduet Password Manager under Adgang til boks, klikkes på Skift boksadgangskode.

7. På siden Skift adgangskode til boksen skal du følge instruktionerne på skærmen og klikke på Gem.

Nulstilling af Norton Password Managers boksadgangskode fra iOS-enhed

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 10 eller derover.

1. Installer den nyeste version af Norton Password Manager-app i din iOS-enhed og logge ind på din Norton Password Manager-boks.

2. På skærmen Boks navigeres til Indstillinger ved at trykke på .

3. På skærmen Boks under BOKSADGANGSKODE trykkes på Nulstil Adgangskode.

Tryk på Touch ID eller Face ID, når du modtager en opfordring.

4. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Nulstilling af Norton Password Managers boksadgangskode fra Android-enhed

1. Installer den nyeste version af Norton Password Manager-app i din Android-enhed og logge ind på din Norton Password Manager-boks.

2. På skærmen Boks navigeres til Indstillinger ved at trykke på .

3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. På skærmen Boks under BOKSADGANGSKODE trykkes på Nulstil Adgangskode.

Tryk på Fingeraftryk -sensoren, når du modtager en opfordring.

5. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132288114
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019