Ændring af boksadgangskoder for Norton Password Manager

Du kan kun ændre adgangskoden til Norton Password Manager-boksen via browserudvidelsen. Du skal være logget på til boksen for at kunne ændre adgangskoden. Hvis du har glemt adgangskoden til boksen, kan du nulstille adgangskoden til Norton Password Manager-boksen på din mobilenhed

Skift adgangskoden til Norton Password Manager-boksen fra en browserudvidelse

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på og klik så på Indstillinger.
  6. I vinduet Password Manager under Adgang til boks, klikkes på Skift boksadgangskode.

7. På siden Skift adgangskode til boksen skal du følge instruktionerne på skærmen og klikke på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132288114
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/03/2022