Installer Norton-appen til sikkerhed på digitale enheder fra Microsoft Store

Følg denne vejledning på din enhed med Windows 11/10 i S-tilstand eller din Windows 11/10 ARM-baserede enhed for at downloade og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

TRIN 1

Hent Norton Security Protection-appen

1. Log ind på din konto på din enhed med Windows 11/10 i S-tilstand eller din Windows 11/10 ARM-baserede enhed.

2. Klik på Hent fra Microsoft i vinduet, der åbnes.

3. På Microsoft Store-siden for Norton-beskyttelse skal du klikke på Hent og installere appen.

Du kan også åbne Microsoft Store-appen på din enhed og søge efter Norton Security Protection 1.

Hvis du vil installere Norton Security On-the-Go, skal du åbne Microsoft Store-appen på din enhed og søge efter Norton Security On-the-Go 2.

1Direkte tilgængelighed til Norton Security Protection-appen fra Microsoft Store er begrænset til USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Australien og New Zealand.

2Tilgængeligheden til Norton Security On-the-Go-appen fra Microsoft Store er begrænset til USA.

TRIN 2

Aktivering af appen Norton-sikkerhed til digitale enheder

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af dit abonnement:

Jeg har et aktivt abonnement

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. På siden Velkommen, skal du klikke på Jeg har allerede et abonnement.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto og derefter klikke på Log på.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Jeg vil prøve Norton

Du får en 7-dages prøveversion af Norton Security Protection og Norton Security On-the-Go.
  • Hvis du downloadede Norton Security Protection kræver den gratis prøveperiode, at du aktiverer et månedligt abonnement.

• Hvis du downloadede Norton Security On-the-Go, kræver den gratis prøveperiode, at du aktiverer et årligt abonnement.

Du opkræves kun gebyr for abonnement, når prøveperioden udløber. Du kan annullere den automatiske fornyelse når som helst i løbet af prøveperioden.

Aktivering af den gratis prøveperiode

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Velkommen, skal du klikke på Start din gratis prøveperiode.

3. Hvis du bliver bedt om betaling af Microsoft Store, skal du angive dine betalingsoplysninger.

Hvis du ikke bliver bedt om betaling, skal du købe et abonnement, når prøveperioden udløber.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Varigheden af prøveperioden afhænger af, i hvilket land du befinder dig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130433626