Lås op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

Video: Hvordan man opsætter og bruger Mobiloplåsning

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019