Konfigurer Mobiloplåsning til Norton Password Manager

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

Hvis du vil vide mere om funktionen Mobiloplåsning i Norton Password Manager, skal du se Lær mere om Mobiloplåsning i Norton Password Manager

Hvis du har glemt adgangskoden til din boks, kan du nulstille den i Norton Password Manager-appen. Du kan læse mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden til boksen, i Nulstilling af adgangskoden til Norton Password Manager-boksen på din mobil

For at konfigurere Mobiloplåsning skal du vælge et af følgende, afhængigt af dit operativsystem:

Konfiguration af Mobiloplåsning i appen og udvidelsen til Windows og Android

For at konfigurere Mobiloplåsning på Windows og Android skal du installere og konfigurere følgende programmer og udvidelser:
  • Norton Password Manager-appen på din mobilenhed (version 6.2 eller nyere)

• Norton Password Manager-browserudvidelsen (version 6.3 eller nyere)

Registrering af en mobilenhed

1. Log på din Norton-konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så opret en Norton-konto.

2. Åbn din boks i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har en Norton Password Manager-boks, så opret en ny boks.

3. Når appen viser tilladelsesdialogboksen for at sende og modtage underretninger, skal du trykke på Tillad.

Aktivering af Mobiloplåsning i browser

1. Installer den nyeste version af Norton Password Manager-udvidelsen i din browser og log på din Norton-konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så opret en Norton-konto.

2. I Norton Password Manager-browserudvidelsen skal du åbne din eksisterende boks.

Hvis du ikke har en Norton Password Manager-boks, så opret en ny boks.

3. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

4. Klik på Aktivér Mobiloplåsning på siden Indstillinger.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at installere og aktivere notifikationer i Norton Password Manager-appen på din mobilenhed.

6. Klik på Fortsæt i Norton Password Manager-udvidelsen.

7. Vælg din mobilenhed på rullelisten på siden Mobiloplåsningsenheder, og klik på Slå til.

Klik på Færdig for at bekræfte valget.

Du kan læse om, hvordan du tilføjer en anden mobilenhed til at modtage meddelelser om mobiloplåsning, i artiklen Tilføj en mobilenhed til at modtage meddelelser om mobiloplåsning.

Konfigurer Mobiloplåsning for Norton Safe Web Plus-appen til Mac

Installer Norton Safe Web Plus-appen i Safari

1. Start Safari.

2. Klik på Safari-udvidelser i menuen Safari.

3. Søg efter Norton Safe Web Plus i vinduet i App Store.

4. I den downloadede app skal du klikke på Hent og derefter på Installér app.

5. Indtast dine Apple ID-legitimationsoplysninger, og følg instruktionerne på skærmen for at installere Norton Safe Web Plus-appen.

Følg instruktionerne på skærmen, og aktivér både Norton Password Manager- og Norton Safe Web-udvidelserne.

Registrering af en mobilenhed

1. Åbn App Store, og søg efter Norton Password Manager.

2. Efter installation af Norton Password Manager, skal du logge på din Norton-konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så opret en Norton-konto.

3. Åbn din boks i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har en Norton Password Manager-boks, så opret en ny boks.

4. Når appen viser tilladelsesdialogboksen for at sende og modtage beskeder, skal du trykke på Tillad.

Aktivér Mobiloplåsning fra Norton Safe Web Plus-appen

1. Fra Norton Safe Web Plus-appen, log ind på din Norton-konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, opret en Norton-konto.

2. I Norton Safe Web-Plus-appen, åbn din eksisterende boks.

Hvis du ikke har en Norton Password Manager-boks, så opret en ny boks.

3. Klik på Indstillinger.

4. Klik på Mobiloplåsning -indstillinger.

5. På siden Indstillinger skal du under indstillingerne for Mobiloplåsning klikke på Konfigurer.

6. Vælg din mobilenhed på listen under Mine enheder, og klik på Slå til.

Hvis du bruger Norton Password Manager-udvidelsen i forskellige browsere, skal funktionen Mobiloplåsning konfigureres individuelt for hver browser.

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256
Operativsystem windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 01/11/2021