Konfigurer Mobiloplåsning til Norton Password Manager

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren.

Hvis du vil vide mere om funktionen Mobiloplåsning i Norton Password Manager, skal du se Lær mere om Mobiloplåsning i Norton Password Manager

Hvis du vil nulstille adgangskoden til boks i Norton Password Manager, skal du se Nulstil boksadgangskode for Norton Password Manager fra din mobilenhed

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128979256
Operativsystem Windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 26/08/2020