Overvågning og opdatering af adgangskoder i sikkerhedskontrolpanelet

Sikkerhedskontrolpanelet i Norton Password Manager viser status for de loginoplysninger og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen. Det giver dig mulighed for at øge adgangskodernes styrke, så du kan hjælpe med at forbedre sikkerhedsklassificeringen og øge onlinesikkerheden.

Advarsler i sikkerhedskontrolpanelet

Naviger til advarslen i sikkerhedskontrolpanelet ved klikke på ikonet for Norton Password Manager -udvidelsen i browseren, og klik på Vis eller Løs nu.
Sundhedsalarmen i sikkerhedskontrolpanelet er grøn, orange eller rød, afhængigt af sikkerhedskontrolpanelets klassificering.

Kategori

Status

Hvad skal jeg gøre?

Stærk (eller) Meget stærk

Tillykke med dine stærke logins! Du bør holde øje med, om sikkerhedsklassificeringen ændres, og træffe de fornødne foranstaltninger for at opretholde en stærk klassificering.

Ikke særlig stærk

Du har noget arbejde at gøre for at få stærke logins. Udskift dine svage eller gamle adgangskoder - især til de websteder, du bruger ofte. Du kan bruge funktionen til automatisk ændring af adgangskoder på understøttede websteder.

Svag (eller) Meget svag

Du bør styrke login-sikkerheden øjeblikkeligt. Udskift dine svage eller gamle adgangskoder - især til de websteder, du bruger ofte. Du kan bruge funktionen til automatisk ændring af adgangskoder på understøttede websteder.

Du kan læse mere om klassificeringer i sikkerhedskontrolpanelet i Forbedring af sikkerhedskontrolpanelets klassificering i Norton Password Manager

Hvis du vil vide mere om, hvordan du tilføjer nye login til din Password Manager-boks, skal du seTilføj logins i Norton Password Manager

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Alle rettigheder forbeholdes. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logoet, Checkmark-logoet, Norton, LifeLock og Lockman-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende NortonLifeLock Inc. eller dets associerede selskaber i USA og andre lande. Google Chrome er varemærker tilhørende Google, LLC. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127392028
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/11/2021