Fjern et barn fra din Norton Family-konto

Hvis du ikke længere vil overvåge et barn, kan du slette barnet på din konto som beskrevet nedenfor. Når du sletter et barn, holder Norton Family op med at beskytte og overvåge barnet, barnets profilindstillinger fjernes, og barnets aktivitetshistorik bliver slettet. Selvom du fjerner barnet, bliver Norton Family ikke fjernet på den enhed, som barnet brugte før. Afhængigt af situationen kan du tilknytte enheden til et andet barn eller fjerne Norton Family, hvis du ikke længere vil overvåge den pågældende enhed.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Gør ét af følgende:
    • Log på din konto.
    • Åbn Norton Family-appen til forældre i iOS.
  2. Vælg det barn, som du vil fjerne.
  3. Klik på Vis profil.
  4. Klik på Slet profil eller Slet barnets profil, og bekræft sletningen.
    Barnet bliver fjernet permanent fra din konto.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.
  2. Tryk på det barn, som du vil fjerne.
  3. Tryk på ikonet for barnets profil More options i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Ved siden af barnets profilbillede skal du trykke på ikonet Flere indstillinger test og derefter trykke på Fjern barn.
  5. Tryk på OK i bekræftelsesvinduet.
  6. Bekræft handlingen igen ved at indtaste navnet på barnet og derefter trykke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127104015