Import af loginoplysninger til Norton Password Manager-boks

Norton Password Manager-udvidelsen gør det muligt at importere gemte loginoplysninger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass. Med importfunktionen kan du importere gemte loginoplysninger fra Google Chrome, Mozilla Firefox, Dashlane, 1Password og LastPass til Norton Password Manager-udvidelsen i Google Chrome, Mozilla Firefox samt Microsoft Edge i Windows. Safari understøtter ikke import af loginoplysninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125566479
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 20/11/2019