FAQ: Totrinsbekræftelse til din Norton-konto

Totrinsbekræftelse er en sikkerhedsfunktion, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din Norton-konto. Hvis du aktiverer denne funktion, skal du indtaste adgangskoden til din Norton-konto og en særlig bekræftelseskode sendt til din telefon via sms, tale eller mobilapp. Koden er unik for din Norton-konto, og den ændres, hver gang du logger på.

Når du anvender totrinsbekræftelse, er der ingen, der kan få adgang til din Norton-konto - heller ikke hvis nogen stjæler eller gætter din adgangskode - da koden på din telefon også skal anvendes, før der kan logges ind.

Almindelige problemer med tofaktorgodkendelse

• Bekræftelseskode ikke modtaget eller fungerede ikke

Den tilsendte bekræftelseskode er kun gyldig i en begrænset periode. Sørg for at logge ind på Norton-kontoen, så snart du modtager koden.

Hvis du ikke modtog bekræftelseskoden på din telefon, eller koden ikke fungerede, skal du anmode om en ny bekræftelseskode ved at logge ind på din konto igen.

Hvis du bruger en verificeringsapp, skal du åbne appen for at få den nye bekræftelseskode. Hvis den tilsendte bekræftelseskode ikke virker, skal du vente lidt og derefter bruge en ny bekræftelseskode.

• Mistet min mobile enhed

Hvis du har mistet din mobile enhed, skal du have det samme telefonnummer på din nye mobilenhed for at kunne modtage bekræftelseskoden i en sms eller stemmemeddelelse.

Hvis du tidligere har logget ind på din konto fra en pålidelig computer og valgt, at computeren skal huske dig, kan du logge ind fra denne computer uden en bekræftelseskode. Når du logger ind på din konto, skal du slå tofaktorgodkendelse fra, indtil du igen kan få bekræftelseskoder.

• Bekræftelseskoden er på engelsk

I øjeblikket er bekræftelseskoden, der sendes som en tale- eller sms-besked, kun tilgængelig på engelsk. NortonLifeLock arbejder på at gøre den tilgængelig på andre sprog. Hvis du ikke vil have bekræftelseskoden på engelsk, kan du bruge en verificeringsappen til at generere koden. Download en hvilken som helst gratis verificeringsapp fra Google Play eller App Store på din telefon.

• En af bekræftelsesmetoderne virkede ikke

Hvis du ikke har adgang til en af disse metoder til modtagelse af bekræftelseskoden, skal du bruge en alternativ metode. Kan du for eksempel ikke modtage talebeskeder på din telefon, må du bruge sms-metoden eller verificeringsappen.

Hvis du ikke har adgang til nogen af tilmeldingsmetoderne, låses din Norton-konto, og NortonLifeLock kan ikke hjælpe dig med at få adgang til den. Hvis din Norton-konto bliver låst, skal du muligvis oprette en ny.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v100023155
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/11/2020