Indsend et websted til Norton Safe Web

Norton Safe Web analyserer og bedømmer websteder for at se, hvordan de påvirker din enhed. Når du ser det grå ikon ved siden af søgeresultaterne, angiver det, at Norton Safe Web ikke har analyseret dette websted. Hvis du ejer et websted, kan du indsende det og få det evalueret. Hvis dit websted allerede er evalueret af Norton Safe Web, og du ønsker at bestride bedømmelsen, kan du indsende dit websted og få det vurderet igen.

• Hvis du ejer et websted, kan du indsende det til Norton Safe Web og få det evalueret. For mere information, læs afsnittet Jeg skal indsende et websted til evaluering eller gennemgang.

• Et websted vurderes som usikkert, hvis det indeholder trusler. Du kan indsende en anmodning til ny vurdering til dit websted, hvis du mener, at dit websted er blevet bedømt forkert. For mere information, læs afsnittet Jeg skal indsende et websted til evaluering eller gennemgang.

Vi kan ikke registrere websteder på en godkendt liste pga. sikkerhedsproblemer.

Jeg skal indsende et websted til evaluering eller gennemgang

1. Gå til Norton Submission Portal.

2. Indtast webadressen/webstedet til gennemgang, og klik på Send.

3. Indtast din foreslåede webstedsinddeling.

4. Tilføj beskrivelsen af din anmodning.

5. Klik på Send.

Du kan kontrollere status for ændring af webstedsvurderingen inden for 48 timer efter indsendelsen på Norton Safe Web-webstedet.

Jeg vil skrive en anmeldelse af et websted

Du kan skrive en anmeldelse af et bestemt websted, dele dine oplevelser og også vurdere det websted, der kan hjælpe andre brugere.

1. Åbn portalen Norton Safe Web.

2. Klik på Log på øverst til højre på websiden.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du indtaste din mailadresse og adgangskode og klikke på Log på.

• Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Tilmeld dig nu. Udfyld internetskemaet, og klik på Tilmelding.

4. I feltet "angiv webstedets adresse" skal du indtaste navnet på det websted, som du vil anmelde.

5. Klik på Din anmeldelse under Brugergruppens vurdering.

6. Giv webstedet en karakter.

7. Indtast en titel på anmeldelsen under titel på anmeldelse.

8. Skriv din anmeldelse af webstedet under anmeldelsens tekst.

9. Klik på Send.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090410134005EN