Kør LiveUpdate

Følg vejledningen til, hvordan du kører Norton LiveUpdate.

Kør LiveUpdate

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080520094501EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019