Norton Family-funktion til placeringsovervågning

Med placeringsovervågning i Norton Family kan du overvåge dit barns placering, så du ikke behøver at bekymre dig om barnets sikkerhed. Dit barns aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af GPS, mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns position hvor som helst, så længe de har enheden med.

Norton Family bruger følgende positionsdata til at beregne dit barn aktuelle, omtrentlige placering:

• Mobilt netværk - Din enhed kommunikerer hele tiden med de nærmeste mobilmaster ved hjælp af SIM-kortet. Kommunikationen bruges til at spore dit barn.

• Trådløst netværk - Din enhed kan omgives af trådløse netværk. I disse tilfælde bruges trådløse netværksdata til at finde positionen.

• GPS - Et satellitbaseret navigationssystem. Hvis enheden understøtter GPS, beregner din enhed sin position ved hjælp af signaler fra mindst tre satellitter.

Du er nødt til at aktivere placeringsopsyn på enhederne, som dine børn bruger. Hvis enheden er deaktiveret eller ikke kan oprette forbindelse til internettet eller det mobile netværk, kan du ikke spore dit barns position. Du skal sikre dig, at placeringstjenester på barnets mobile enhed er aktiveret.

Aktivering af Placeringstjenester

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v99581100
Operativsystem android,ios