Hjælp til børn

Velkommen til Norton Family!

Som du sikkert ved, er internettet en god hjælp til at lave lektier og et godt sted at snakke med klassekammerater, slå ting op, have det sjovt og spille spil. Samtidig bruger hackere og keyloggere internettet til at stjæle dine personlige oplysninger og hacke din enhed. Med disse oplysninger kan de udgøre en risiko for din fysiske sikkerhed og psykiske sundhed. Dine forældre har valgt at beskytte dig med Norton Family, når du er online. Programmet er installeret på din enhed, og det beskytter dig mod upassende indhold på internettet. Hvis de ikke har gjort det endnu, vil dine forældre snart fortælle dig om sikkerhed på internettet og fastsætte nogle husregler, du skal følge, når du bruger internettet.

De vigtigste husregler, du skal kende, er:

• Chat eller kommuniker ALDRIG pr. mail med personer, du ikke kender.

• Udlever ALDRIG dine personlige oplysninger til andre på nettet. Dette omfatter adresser, telefonnumre, kreditkortnumre samt din skoles navn, by og beliggenhed.

• Du må ALDRIG lave planer med eller aftale at mødes fysisk med nogen, du har mødt på nettet.

• Fortæl det ALTID STRAKS til en voksen, hvis du modtager beskeder eller billeder på nettet, hvor du føler dig truet, bange eller utilpas.

• Udlever ALDRIG dine adgangskoder.

• Send ALDRIG billeder af dig selv eller familiemedlemmer uden først at spørge en voksen om lov.

• Send ALDRIG noget til andre, som kan opfattes som skadeligt eller ondsindet. Send ikke noget, som vil gøre andre vrede, kede af det eller bange. TÆNK inden du sender.

• Du må IKKE hente og installere noget på din enhed, inden du har fået lov af en voksen. Du skal give din far eller mor besked, når du tilmelder dig en ny tjeneste. Dette omfatter mailkonti og sociale netværkssider.

• Du må IKKE bruge penge, du ikke har. Hvis det koster penge, skal du sørge for at spørge om en voksen om lov, inden du foretager købet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v92051324
Operativsystem windows,android,ios