Oprettelse af brugerkonti i Windows

Ved hjælp af brugerkonti kan flere personer dele en enkelt computer. Alle medlemmer af familien kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode. Hver enkelt bruger kan dermed have sine egne indstillinger. Hvis dine børn bruger forskellige brugerkonti, kan Norton Family overvåge hvert enkelt barn individuelt.

Hvis computeren kun har én brugerkonto, er det en administratorkonto. Du bør oprette en standardbrugerkonto for hvert barn, der bruger computeren. På den måde kan du sikre dig, at de ikke udfører administratoropgaver som f.eks. at oprette nye brugerkonti.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91580726
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 04/07/2019