Opret en ny Windows-brugerkonto til dit barn, som du kan overvåge med Norton Family

Hvis du har en enkelt computer, der deles af flere brugere, anbefaler vi, at du opretter separate brugerkonti. Hver bruger kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode og bruge egne indstillinger.

Når der bruges separate brugerkonti, kan Norton Family anvende de regler, du har konfigureret for barnet, mere nøjagtigt. Dette gør det også muligt at oprette nøjagtige rapporter om barnets onlineaktiviteter.

Hvis der kun er én brugerkonto på computeren, er det højst sandsynligt en konto med administratorrettigheder. Opret en standardbrugerkonto for hvert barn. Med en standardbrugerkonto kan barnet ikke udføre administratoropgaver, f.eks. oprette nye brugerkonti eller afinstallere programmer.

Sådan opretter du en ny, lokal konto på Windows 11

1. Klik på knappen Start, og klik derefter på Indstillinger.

2. Klik på Konti, og klik derefter på Familie og andre brugere.

3. Klik på Tilføj konto.

4. Indtast dit barns mailadresse, og klik på Næste.

5. Klik på Udfør.

Sådan opretter du en ny, lokal konto på Windows 10

1. Klik på knappen Start, og klik derefter på Indstillinger.

2. Klik på Konti, og klik derefter på Famile og andre personer/brugere.

3. Klik på Tilføj et familiemedlem.

Log ind med dine Microsoft-legitimationsoplysninger.

4. Indtast barnets Microsoft-kontooplysninger i vinduet Tilføj en person.

Hvis barnet ikke har en Microsoft-konto, skal du klikke på Opret en konto til barnet og følge anvisningerne på skærmen.

Indtast oplysningerne til den nye Microsoft-konto i vinduet Tilføj en person.

5. Klik på Næste.

6. Klik på Medlem, og klik derefter på Inviter.

7. Log ind på barnets Microsoft-konto for at acceptere invitationen.

Sådan opretter du en ny, lokal konto på Windows 8.1

1. Stryg indad fra højre kant af skærmen, klik på Indstillinger, og klik på Rediger pc-indstillinger.

Hvis du benytter en mus, skal du gå til det nederste højre hjørne af startskærmen, flytte musemarkøren op, klikke på Indstillinger og derefter klikke på Skift pc-indstillinger.

2. Klik på Konti, og klik derefter på Andre konti.

3. Klik på Tilføj en konto, og klik derefter på Log på uden en Microsoft-konto (anbefales ikke).

4. Klik på Lokal konto.

5. Indtast et brugernavn for den nye konto.

6. Indtast og bekræft adgangskoden, tilføj et adgangskodetip, og klik derefter på Næste.

7. Klik på Udfør.

Sådan opretter du en ny, lokal konto på Windows 7

1. Klik på Kontrolpanel i menuen Start.

2. Klik på Brugerkonti og familiesikkerhed i Windows-kontrolpanelet, og klik på Brugerkonti.

3. Klik på Administrer en anden konto. Indtast administratoradgangskoden, eller bekræft, hvis du bliver bedt om det.

4. Klik på Opret en ny konto.

5. Vælg kontotype, og klik på Opret konto.

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91580726
Operativsystem Windows