Meddelelse: "Norton-programmet kan ikke installeres på harddisken. Softwaren er ikke kompatibel med den installerede version af Mac OS X"

Problemet kan opstå, hvis du kører en inkompatibel version af Norton-programmets installationsprogram. Du kan rette fejlen ved at downloade og installere den nyeste version af Norton-programmet.

Installation af Norton

1. Gå til my.norton.com og klik på Log på.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

5. Start installationsprogrammet til Norton ved at dobbeltklikke på filen, som du hentede, når den er overført til computeren.

6. I vinduet med Norton-installationsprogrammet skal du vælge Jeg vil tilmelde mig Norton Community Watch og klikke på Installer for at starte installationen.

7. Når værktøjet Installationshjælp vises på skærmen, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installationshjælp.

8. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Genstart.

9. Når du har genstartet din Mac, skal du i Norton-installationsvinduet, som vises, klikke på Åbn nu for at åbne Systemindstillinger.

10. I vinduet Sikkerhed & anonymitet på fanen Generelt skal du klikke på låseikonet nederst, skrive din administratoradgangskode og klikke på Lås op.

11. Ud for Systemsoftware fra programmet Norton blev blokeret og kunne ikke indlæses skal du klikke på Tillad. Luk vinduet Systemindstillinger.

12. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Fortsæt.

13. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Åbn for at gå til indstillingerne for Sikkerhed & anonymitet.

For at afslutte installationen af Norton på macOS 10.15.x eller nyere skal du give Norton Fuld diskadgang.

14. I vinduet Sikkerhed & anonymitet på fanen Anonymitet skal du klikke på låseikonet nederst, skrive din administratoradgangskode og klikke på Lås op.

15. I venstre rude skal du vælge Fuld diskadgang og derefter markere afkrydsningsfeltet Norton Systemudvidelse i den højre rude. Luk vinduet Systemindstillinger.

16. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

17. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Næste og derefter klikke på Afslut.

18. Hvis du bliver bedt om at aktivere, skal du skrive din mailadresse og adgangskode for at logge på Norton. På listen over tilgængelige licenser i din konto skal du vælge din licens og klikke på Næste.

Installationen af Norton er nu gennemført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v76271424
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 20/11/2019