Find Norton-tjenesten på enheden

Du kan finde den Norton-tjeneste, der er installeret på enheden, ved at se på listen over programmer.

Hvis du har tilbagekaldt licens fra en enhed, fjernes enheden fra din Norton-konto, og tjenestens status vises som en prøveversion. Du kan læse mere om overførsel af licenser i Overfør din Norton-beskyttelse fra en enhed til en anden.

Find Norton-tjenesten i Windows

1. Udfør en af følgende handlinger på proceslinjen i Windows:

• Klik på Start > Alle programmer i Windows 7.

• I Windows 8 eller nyere skal du gå ind på startskærmen.

I programoversigten finder du den Norton-tjeneste, som er installeret på computeren. Hvis du f.eks. har installeret Norton Security, kan du finde Norton Security i programoversigten.

2. For at finde enhedsnavnet eller versionsnummeret på Norton Security-tjenesten skal du åbne Norton-produktet, klikke på Hjælp og derefter på Om under Generelle oplysninger.

3. For at finde versionsnummeret på Norton Secure VPN-tjenesten skal du højreklikke på Secure VPN-ikonet på proceslinjen, klikke på ikonet Indstillinger og derefter på Om.

Find Norton-tjenesten i Mac

Højreklik på ikonet for Norton-tjenesten på Mac-menulinjen.

Den første valgmulighed i den fremkomne genvejsmenu viser, hvilken Norton-tjeneste der er installeret på computeren. Hvis du for eksempel har installeret Norton Security, er Åbn Norton Security den første mulighed i menuen.

Du kan læse om, hvordan du kan finde versionsnummeret på Norton-tjenesten, i Sådan finder du version på Norton-tjenesten til Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v70307370
Operativsystem Windows, Mac