Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-abonnement

Hvis dit Norton-abonnement er udløbet, skal du forny din beskyttelse ved at gennemføre fornyelseskøbet. Du kan også forny dit abonnement ved hjælp af en produktnøgle eller fornyelseskode, som du har købt eller fået. Du kan læse mere i Forny dit Norton-abonnement.

Sådan fornyer du abonnementet

1. Log på din konto.

2. På fanen Mine abonnementer skal du klikke på Forny nu ud for det abonnement, som du vil forny.

Hvis du har opgraderet din eksisterende Norton-tjeneste, skal du afinstallere den eksisterende tjeneste fra din computer og downloade og installere den opgraderede Norton-tjeneste.

Hvis du fornyede dit Norton-abonnement eller købte et nyt abonnement for nylig, men bemærker at produktet beder dig om at forny, skal du gøre følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v68204730
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 06/01/2021