Find oplysninger om dit abonnement og andre Norton-tjenester

Du kan få vist oplysninger om alle dine registrerede Norton-produkter eller -tjenester på fanen Mine abonnementer. Du kan se følgende oplysninger for hver af Norton-tjenesterne:

• Status for tjenesten

• Produktnøgle

• Programmets serienummer

• Abonnementets udløbsdato

• Navne på de enheder, hvor tjenesten er installeret

Hvis du har brugt alle tilladte installationer i dit aktuelle abonnement, skal du købe en ekstra licens i Norton Online Store for at installere tjenesten på en enhed. Hvis du har en ubrugt enhed med Norton-tjenesten installeret, kan du overføre licensen fra den enhed til den nye. Der er yderligere oplysninger under Overfør din beskyttelse fra en enhed til en anden

Se oplysninger om dine Norton-tjenester

1. Gå til my.Norton.com.

2. Log på med loginoplysningerne til din konto.

3. Klik på din profil øverst til højre på skærmen og hold markøren over Mine abonnementer.

4. Klik på Norton-abonnement på siden Min konto under fanen Mine abonnementer for at se de detaljerede oplysninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57840235
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/01/2021