Adgang til din NortonLifeLock-konto

På din NortonLifeLock-konto kan du administrere abonnementsoplysninger, finde din produktnøgle, slå automatisk fornyelse til og få adgang til andre tjenester.

Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en. Du kan læse mere i Opret en NortonLifeLock-konto.

Få adgang til din konto

Hvis du har købt et produkt gennem Norton.com, selvom det er længe siden, har du allerede en konto som en del af købsprocessen. Hvis du ikke kan huske din loginoplysninger, skal du se Nulstil adgangskoden til din konto.

1. Gå til my.Norton.com og klik på Log på.

2. Indtast din mailadresse/brugernavn, og klik derefter på Log på.

3. Hvis du har konfigureret totrinsbekræftelse, skal du indtaste koden, som du har modtaget.

4. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Glemt brugernavn eller adgangskode? og angiv din mailadresse.

Du kan læse mere i Nulstil adgangskode til NortonLifeLock-konto.

Hvis du får en meddelelse om, at din konto er midlertidigt låst på grund af for mange mislykkede loginforsøg, anbefaler vi, at du venter en time, inden du prøver at logge på igen.

Norton Password Manager

Konfigurer Norton Password Manager for nemt og sikkert at logge på din NortonLifeLock og andre konti.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370843
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 15/03/2021