Se eller administrér dit abonnement

Du kan finde dine abonnementsoplysninger forskellige steder afhængigt af, hvordan du købte dit Norton-abonnement. Hvis købet skete gennem Norton Store, kan du se oplysningerne om dit abonnement på Norton-webstedet eller i Norton Family forældre-appen til Android. Hvis det var et køb i appen via iTunes eller App Store, opbevares dine abonnementsoplysninger af Apple. Brug nedenstående afsnit for at få flere oplysninger.

Se dine abonnementsoplysninger på Norton Family-webstedet

1. Log på din konto.

2. Klik på Norton-abonnement på fanen Mit abonnement for at se de detaljerede oplysninger.

Se dine abonnementsoplysninger i Android

1. Log på Norton Family-appen i forældretilstand.

2. Tryk på menuikonet.

3. Tryk på Indstillinger.

4. Tryk på Norton-abonnement under Min konto.

Se dine oplysninger om køb i appen på iOS

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på iTunes & App Store.

3. Tryk på dit Apple ID, og tryk derefter på Vis Apple ID.

4. Brug dit Touch ID eller adgangskode.

5. Tryk på abonnementer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v44718207
Operativsystem windows,android,ios