Norton Family – aktivitetsrapport

Aktivitetsrapporten indeholder en oversigt over dit barns internetaktiviteter Norton Family sender aktivitetsrapporten til den mailadresse, du brugte, da du oprettede Norton Family-kontoen. Du kan konfigurere Norton Family til at sende aktivitetsrapporten ugentligt eller månedligt.

I aktivitetsrapporten kan du se følgende oplysninger:

Tidsforbrug på enhed

Oplysninger om barnets brug af enheden.

Du kan se oplysninger om dit barns tidsforbrug på enheden, som f.eks. det samlede antal timer, barnet har brugt enheden, samt antallet af timer pr. dag.

Overvågningsstatus

Viser en oversigt over de husregler, du har fastsat for dit barn.

Oversigt over søgninger

Viser, hvilke ord dit barn har søgt på.

Oversigt over videoer

Viser oplysninger om de videoer, dit barn har set online.

Du kan se oplysninger om, hvilke videoer dit barn har set. Der er blandt andet oplysninger om, hvilket tidspunkt videoen blev set, videoens titel og om kategorien, hvis disse oplysninger findes.

Oversigt over internetaktivitet

Oplysninger om barnets internetaktiviteter.

Du kan se oplysninger om, hvilke websteder dit barn har besøgt. Oplysningerne omfatter dato og tidspunkt for besøget på webstedet, webadressen, samt hvilken kategori webstedet tilhører.

App-oversigt

Gør det muligt at se oplysninger om de apps, som barnet har downloadet på sine Android-telefoner, tabletter og Windows-enheder. Det giver dig mulighed for at forhindre børnene i at bruge bestemte apps, herunder YouTube, Indstillinger og Facebook. Du kan også se den mængde tid, børnene bruger på hver af deres apps. Dog kan app-forbruget kun hentes fra enheder med Android 8 eller nyere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v44716642
Operativsystem Android;Windows;iOS