Bloker muligheden for, at dine børn kan dele deres personlige oplysninger

Som standard vil ProductName ikke blokere eller overvåge, om dit barn videregiver personlige oplysninger på sikre websteder. Et sikkert websteds URL-adresse starter med "https" i stedet for "http". Hvis dit barn f.eks. videregiver personlige oplysninger i Gmail, vil ProductName ikke blokere eller overvåge dette. Hvis du vil undgå, at barnet deler sine personlige oplysninger på et ubeskyttet websted, skal du angive disse oplysninger i barnets profilindstillinger. På denne måde kan ProductName blokere ethvert forsøg på at dele disse oplysninger og give dig besked.

Du kan bruge ProductName-webstedet eller ProductName-forældrestyring til Android til at angive og blokere personlige oplysninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40471277
Operativsystem
Sidst ændret: 09/11/2018