Sådan ændrer du administratorbrugerkonti til almindelige brugerkonti i Norton Family til Windows

Hvis dit barn opretter en ny Windows-brugerkonto og logger på computeren med denne konto, kan Norton Family ikke overvåge barnets aktiviteter på internettet. Hvis du vil forhindre, at dit barn opretter en Windows-brugerkonto, skal du sikre dig, at dit barn har en standardbrugerkonto.

Hvis dit barns brugerkonto i Windows har administratorrettigheder, skal du ændre den til en standardbrugerkonto.

Windows 11

1. Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst, og tryk på Enter.

kontrol

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. I vinduet Kontrolpanel skal du ud for Vis efter vælge Kategori på rullelisten.

4. Under Brugerkonti skal du klikke på Skift kontotype.

5. I vinduet Administrer konti skal du klikke på den bruger, hvis kontotype du ønsker at ændre.

6. I vinduet Skift konto skal du klikke på Skift kontotype.

7. I vinduet Skift kontotype skal du klikke på Standard.

Hvis du har brug for at ændre en standardbrugerkonto tilbage til en administratorkonto skal du klikke på Administrator.

8. Klik på Skift kontotype.

Windows 10/8/7

1. Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst, og tryk på Enter.

kontrol

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. I vinduet Kontrolpanel skal du ud for Vis efter vælge Kategori på rullelisten.

4. Under Brugerkonti skal du klikke på Skift kontotype.

5. I vinduet Skift kontotype skal du klikke på Standard.

Hvis du har brug for at ændre en standardbrugerkonto tilbage til en administratorkonto skal du klikke på Administrator.

6. Klik på Skift kontotype.

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40467375
Operativsystem Windows