Sådan ændrer du administratorbrugerkonti til almindelige brugerkonti i Windows

Hvis dit barn opretter en ny Windows-brugerkonto og logger på computeren med denne konto, kan Norton Family ikke overvåge barnets aktiviteter på internettet. Hvis du vil forhindre, at dit barn opretter en Windows-brugerkonto, skal du sikre dig, at dit barn har en standardbrugerkonto.

Hvis dit barns brugerkonto i Windows har administratorrettigheder, skal du ændre den til en standardbrugerkonto.

Sådan ændrer du administratorkonti til standardbrugerkonti i Windows 10/8/7

1. Åbn Kontrolpanel.

2. Indstil Vis efter åben for Kategori.

3. Klik på Skift kontotype under Brugerkonti.

4. Vælg den brugerkonto, du vil ændre, i vinduet Administrer konti.

5. Klik på Skift kontotype.

6. I vinduet Skift kontotype skal du klikke på Standard.

7. Klik på Skift kontotype.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40467375
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 04/07/2019