Redigering af tilknytning for dit barns enhed

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive, hvilken enhed hvert enkelt barn bruger. Du kan ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto via Nortons websted eller direkte på barnets enhed. Når du ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto for et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Nortons websted

1. Log på din konto.

2. Vælg det barn, hvis enhedstilknytning du vil redigere.

3. Klik på Tilføj enhed.

4. Vælg den Windows-computer, som du vil redigere tilknytningen for.

5. Vælg den konto, du ønsker at knytte barnet til.

Hvis barnet bruger flere konti til at logge på Windows-computeren, skal du vælge alle de relevante konti.

6. Klik på Gem.

Barnets Windows-computer

Gælder ikke, hvis barnet bruger en computer med Windows XP. Men du kan redigere tilknytningen af enheder når som helst, hvis du https://family.norton.com/logger på din konto fra en enhed med internetforbindelse. Du får størst udbytte af Norton Family, hvis du opgraderer barnets Windows-operativsystem til en nyere version.

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast forælderens mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind.

3. Klik på Rediger ud for den barneprofil, som skal knyttes til computeren.

4. Vælg Log på som, og vælg den konto, som barnet bruger til at logge på enheden. Hvis dit barn bruger flere brugerkonti, skal du vælge barnet på alle de pågældende brugerkonti.

5. Klik på Gem > OK.

Barnets Android-enhed

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som enheden i øjeblikket er tilknyttet.

3. Tryk på ikonet for barnets profil i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Tryk på den enhed, der er knyttet til barnet, under Enheder.

5. Tryk på OK i advarslen Fjern enhed, og skift til tilstanden Barn.

6. Tryk på barnet, som skal knyttes til enheden.

7. Du kan bruge standardnavnet, som enheden er tildelt, eller vælge et nyt. Norton Family bruger dette navn til at identificere enheden i fremtiden.

8. Tryk på Udført.

9. Tryk på Aktivér for at forhindre barnet i at afinstallere applikationen.

10. Tryk på OK.

Barnets iOS-enhed

1. Tryk på appen Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet, og slå derefter Indhold og anonymitet fra.

2. Hold fingeren nede på Norton Family-ikonet, indtil det bevæger sig.

3. Tryk på krydsikonet for at afinstallere appen.

4. Tryk på knappen til startsiden.

5. Gå ind på App Store, og geninstaller appen Norton Family.

6. Åbn Norton Family-appen.

7. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér.

8. Log på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

9. Vælg et barn, som du vil knytte denne enhed til.

Hvis du vil tilføje et nyt barn, skal du trykke på Tilføj nyt barn, indtaste oplysningerne om barnet og så trykke på Gem.

10. Giv denne enhed et navn.

11. Tryk på Gem, og gå videre til aktivering af begrænsninger. Du finder flere oplysninger i Indstil begrænsninger i iOS

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40467274
Operativsystem Android;Windows;iOS