Redigering af tilknytning for dit barns enhed

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive, hvilken enhed hvert enkelt barn bruger. Du kan bruge nedenstående oplysninger til at ændre enheden eller tilknytning af brugerkonto på barnets enhed. Når du ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto for et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Ved hjælp af brugerkonti kan flere personer dele en enkelt computer. Alle medlemmer af familien kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode. Hver enkelt bruger kan dermed have sine egne indstillinger. Hvis dine børn bruger forskellige brugerkonti, kan Norton Family overvåge hvert enkelt barn individuelt.

Hvis computeren kun har én brugerkonto, er det en administratorkonto. Du bør oprette en standardbrugerkonto for hvert barn, der bruger computeren. På den måde kan du sikre dig, at de ikke udfører administratoropgaver som f.eks. at oprette nye brugerkonti.

Hvis dit barn opretter en ny Windows-brugerkonto og logger på computeren med denne konto, kan Norton Family ikke overvåge barnets aktiviteter på internettet. Hvis du vil forhindre, at dit barn opretter en Windows-brugerkonto, skal du sikre dig, at dit barn har en standardbrugerkonto.

Hvis dit barns brugerkonto i Windows har administratorrettigheder, skal du ændre den til en standardbrugerkonto.

Sådan ændrer du administratorkonti til standardbrugerkonti i Windows 10/8/7

1. Åbn Kontrolpanel.

2. Indstil Vis efter åben for Kategori.

3. Klik på Skift kontotype under Brugerkonti.

4. Vælg den brugerkonto, du vil ændre, i vinduet Administrer konti.

5. Klik på Skift kontotype.

6. I vinduet Skift kontotype skal du klikke på Standard.

7. Klik på Skift kontotype.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40467274
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019