Visning og opdatering af husregler

Dine børn kan se de husregler, du fastsætter. På den måde er dine børn opmærksomme på, hvilke aktiviteter de har lov til at foretage sig på internettet. Dit barn kan desuden bede dig om tilladelse til bestemte aktiviteter på internettet.

Norton Family-webstedet

1. Log på din konto.

2. Vælg det barn, hvis husregel du vil se.

3. Der findes en oversigt over de regler, som du har fastsat under hver Husregel.

4. Hvis du vil have flere oplysninger om en husregel, kan du klikke under hvert felt

Windows

1. Log på barnets computer.

2. Klik på ikonet Norton Family længst til højre på proceslinjen i meddelelsesområdet.

3. Klik på Vis mine husregler for at åbne vinduet Husregler.

4. Læs de husregler, der er fastsat for denne enhed.

5. Klik på OK.

6. Klik på Opdater husregler for at se de nyeste regler.

Android

1. Åbn Norton Family-appen i tilstanden Barn.

2. Tryk på barnets avatar, og tryk så på Husregler.

3. Læs de husregler, der er fastsat for enheden. Tryk på en regel, hvis du vil have flere oplysninger om den.

4. Du kan se de nyeste regler, hvis du trækker nedad hvor som helst i området med husregler.

iOS

1. Åbn Norton Family-forældrestyring.

2. Du ser husregler ved at trykke på menuikonet i det øverste højre hjørne af skærmen og derefter trykke på Mine husregler.

3. Læs de husregler, der er fastsat for denne enhed.

4. Tryk på opdateringsikonet for at se de nyeste husregler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40464464