Definition af husregler

Du kan finde en løsning ved at klikke på et emne, der beskriver det problem, du har:

Funktionerne sms-overvågning og opkaldsblokering er i øjeblikket deaktiveret på Android.

Norton Family-browserudvidelsen er et lille program, som er nødvendigt, for at visse Norton Family-funktioner kan fungere. På nuværende tidspunkt fås den til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du skal aktivere den på alle de understøttede browsere, som dit barn bruger til at gå på internettet. Denne udvidelse er nødvendig for følgende funktioner:

• Overvågning af sociale netværk

• Overvågning af søgning på HTTPS-websteder

• Videoovervågning

• Internetovervågning på HTTPS-websteder

Funktioner som tidsovervågning, hurtig låsning og internetovervågning fungerer, selvom udvidelsen ikke er deaktiveret. Du får dog den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du aktiverer udvidelsen i børnenes browsere.

Aktivering af udvidelsen i Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer.

2. Klik på og så vælge Administrer tilføjelsesprogrammer.

3. I vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer skal du vælge Norton Family BHO og aktivere det.

4. Luk og genstart browseren.

Aktivering af udvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åbn Firefox.

2. Klik på og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.

3. I venstre side af siden Tilføjelsesprogrammer skal du klikke på fanen Udvidelser.

4. Vælg Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

5. For at opnå den bedste beskyttelse skal du klikke på For best protection, click Tillad, for at udvidensen tilgår barnets onlineaktiviteter i tilstanden privat browsing.

6. Luk og genstart browseren.

Aktivering af udvidelsen i Chrome

1. Åbn Chrome.

2. Klik på > Flere værktøjer > Udvidelser.

3. Find Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

4. Hvis du har Chrome-version 70 eller nyere, skal du klikke på > Kan læse og ændre webstedsdata og derefter vælge På alle websteder.

5. Luk og genstart browseren.

Eftersom Google for nylig har ændret deres retningslinjer, er funktionen til sms-overvågning og funktionen, som gør det muligt for forældre at blokere, så børn ikke kan foretage/modtage telefonopkald uden for tilladt skærmtid, blevet deaktiveret.

Dette berører to af de vigtige funktioner i Norton Family til Android:

• Barnet vil nu kunne foretage og modtage opkald uden hindringer, selv i spærretiden, og når enheden er blevet låst. På grund af de seneste ændringer i Googles politik, er det ikke længere muligt for Norton Family at begrænse opkald til dem, der findes på listen over kontakter til brug i nødstilfælde.

• Sms-overvågning fungerer i øjeblikket ikke. Derfor kan du ikke overvåge eller se de meddelelser, som dit barn udveksler med sine venner.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40464446
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019