Systemkrav

Norton Family fås til Windows, Android og iOS. Du skal have internetforbindelse for at kunne installere og bruge Norton Family. Når du har oprettet forbindelse til internettet, kontrollerer Norton Family automatisk, om der nogen nye opdateringer, hvorefter de hentes.

Følgende systemkrav anbefales til installation og brug af Norton Family:

Til Windows

Til Android2

Til iOS

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10 (alle versioner)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)1

• Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Microsoft Windows Vista (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere*

• Microsoft Windows XP (alle 32-bit-versioner) med Service Pack 3 (SP 3) eller nyere5

• Android v4.0 eller nyere 6

• Den aktuelle og to tidligere versioner af Apple iOS

Hardwarekrav

• 300-MHz processor eller kraftigere

• 512 MB ram (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig plads på harddisken

• 550 MHz processor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplads

Understøttelse af browser

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller nyere 1

• Mozilla Firefox 40.0 eller nyere

• Google Chrome 32.0 eller nyere

• Norton Family-browser

• Chrome til Android version 18.0.1025123 og nyere3

• Norton Family-browser4

1Understøtter ikke Metro-browseren.

2Norton Family understøttes ikke på disse Android-enheder.

• Huawei

• Amazon-enheder (Kindle/Fire)

Læs mere under Enhedsproducenter eller modeller, som ikke understøttes af Norton Family.

3Hvis du vil vide alt om, hvad børnene ser online, skal du bede dem om kun at bruge Norton Family-browseren.

4Læs mere om forbedret overvågning i Installer en profil på dit barns iOS-enhed.

5Norton Family-klienten modtager ikke de nyeste produktopdateringer, herunder nye funktioner. For at få dem kræves en understøttet version af Windows 7 eller nyere. Programmet kan kun opgraderes til den sidste version af den programudgave, der blev udviklet til Windows XP/Vista.

6Funktioner til overvågning af tekstbeskeder og blokering af opkald er i øjeblikket deaktiveret på Android. Læs mere under Vigtig opdatering af Norton Familys SMS- og opkaldsfunktion.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v40429065
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019