Aktivering af Norton-abonnementet

Du skal aktivere dit abonnement inden prøve- eller abonnementsperiodens udløb for at fortsætte med at bruge alle Norton-funktioner og beskytte din computer.

Hvis produktet er købt i en butik, skal du oprette en Norton-konto eller tilføje produktet til din eksisterende konto. Der er flere oplysninger i artiklen Sådan downloader du et Norton-produkt, som du har købt i en butik.

Windows og Mac

1. Åbn Norton Sikkerhed til digitale enheder.
  2. Klik på Aktivér nu
  3. Log ind på din Norton-konto, og følg nedenstående trin baseret på din aktiveringsmetode.
    • Vælg licensen: Hvis du allerede har et gyldigt abonnement på din konto, vises detaljerne med udløbsdatoen. Vælg abonnementet, og klik på Næste
    • Indtast en nøgle: Hvis du har købt en ny produktnøgle, skal du klikke på Indtast en nøgle eller pinkode. Indtast din 25-tegns produktnøgle, og klik på Næste
    • Køb et abonnement: Hvis du ikke har et eksisterende abonnement, skal du klikke på Køb et abonnement og følge anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet.

Android

1. Åbn Norton 360-programmet på din mobileenhed.
  2. Tryk på Log ind, og log ind med loginoplysningerne til din Norton-konto.
  3. På listen over aktive abonnementer skal du vælge det abonnement, du vil bruge, og derefter trykke på Næste

iOS

1. Åbn Norton 360-programmet på din mobileenhed.
  2. Tryk på Indløs et abonnement.
  3. Vælg en mulighed baseret på, hvordan du har købt produktet.
    • Log ind med Norton-konto
    • Gendan fra App Store
    • Log ind via din tjenesteudbyder

Bemærk

• Computeren skal have forbindelse til internettet for at du kan gennemføre aktiveringen.
  • Hvis du ser meddelelsen "Der er ingen licens til rådighed", er det sandsynligt, at abonnementet på din konto er udløbet, eller at du har logget ind på en konto uden et gyldigt abonnement.
  • Læs Aktivér Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate for at se, hvordan du kan aktivere dit Norton Utilities-produkt.

Video: Sådan aktiverer du din Norton-beskyttelse med en produktnøgle

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/10/2023