Aktivering eller fornyelse af dit Norton-abonnement

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Flere oplysninger

Med et gyldigt Norton-abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din computer beskyttet.

Hvis du har købt dit Norton-abonnement i Norton Online Store eller hos en udbyder, sker aktiveringen automatisk, når du downloader og installerer Norton ved at logge påi din konto. Men hvis aktiveringen mislykkes på grund af en fejl, eller hvis du har sprunget det over under installationen, skal du bruge nedenstående oplysninger til at gennemføre aktiveringen eller fornyelsen af dit abonnement. Du kan også bruge disse oplysninger, hvis du har købt dit Norton-abonnement på anden vis eller har fået en prøveversion fra din tjenesteudbyder.

Du skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen. Du kan få uafbrudt beskyttelse ved hjælp af , Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Vælg en af følgende måder til aktivering eller fornyelse af dit abonnement:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v24808774
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/08/2019