Løs almindelige problemer med Norton Family på din iOS-enhed

Med Norton Family er dine børn beskyttet på internettet, når de bruger deres iOS-enheder, og du får besked om deres aktiviteter, så du kan hjælpe dem, når der er behov for det. Her følger nogle af de almindelige problemer, der er relateret til Norton Family til iOS, og hvordan du kan løse dem.

Installerede apps forsvinder på mit barns iOS-enhed

Når dit barns iOS-enhed er i spærretiden, eller når du bruger Hurtig låsning, skjuler Norton Family de apps, der er installeret fra App Store, herunder Norton Family, samt nogle få standardapps.
I modsætning til på Android låses barnets iOS-enhed ikke helt. Når spærretiden slutter, eller når du låser enheden op, kan man igen se alle de skjulte installerede apps sammen med Norton Family-appen.
Appsene vises muligvis i alfabetisk rækkefølge. Fortæl barnet, at det er helt normalt, og at ingen af deres apps er blevet fjernet. Anbefal også dit barn ikke at bruge mapper til at gruppere apps i.

Apps vises ikke, selv efter spærretid eller oplåsning

Dette problem kan skyldes netværksproblemer. For at løse problemet skal du gøre følgende:
  1. Log ind på din -konto.
  2. Vælg det barn, hvis enhed har dette problem.
  3. Klik på Lås barnets enhed, og klik derefter påLås.
  4. Klik på Lås barnets enhed op på dit barns profil igen, og klik derefter på Lås op.

Visse overvågningsfunktioner fungerer ikke på mit barns iOS-enhed

Hvis du mener, at dit barn kan få adgang til det blokerede indhold, skal du sikre dig følgende:
  • Du har konfigureret visse funktioner på dit barns iOS-enhed for at få mest muligt ud af Norton Family. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på barnets iPhone- eller iPad-enhed.
  • Du har indstillet begrænsningsniveauet ud fra dit barns alder.
  • Barnet har ikke pillet ved nogle af de indstillinger, der kræves til Norton Family-overvågning.
    Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til at se dit barns aktiviteter. Hvis du har en Android-enhed, kan du aktivere meddelelserne i appen til forældre for at se advarsler relateret til tidsopsyn og forsøg på at omgå regler.
  • Barnet bruger kun Norton Family-browseren til sine onlineaktiviteter.
  • Husreglen er aktiveret og konfigureret med de nødvendige indstillinger.

Jeg har problemer med at installere en profil på mit barns enhed

Du kan komme ud for dette problem, hvis du allerede har en profil installeret på den pågældende enhed. Yderligere oplysninger og løsninger finder du under Løsning af problemer med profilinstallation.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131388548
Operativsystem iOS