Rettelse af problemer med Norton Family til iOS

Med Norton Family er dine børn beskyttet på internettet, når de bruger deres iOS-enhed, og du får besked om deres aktiviteter, så du kan hjælpe dem, når der er behov for det. Hvis du eller dit barn har problemer med Norton Family, kan du bruge nedenstående oplysninger til at se mulige årsager og de grundlæggende fejlfindingstrin.

Installerede apps forsvinder på mit barns iOS-enhed

Når dit barns iOS-enhed er i spærretiden, eller når du bruger Hurtig låsning, skjuler Norton Family de installerede apps, herunder Norton Family, samt standardapps som Safari, iTunes Store, App Store og Kamera. I modsætning til på Android låses barnets iOS-enhed ikke helt. Når spærretiden slutter, eller når du låser enheden op, kan man igen se alle de skjulte installerede apps. Appsene bliver måske arrangeret i alfabetisk rækkefølge. Fortæl barnet, at det er helt normalt, og at ingen af appsene er blevet fjernet. Anbefal også dit barn ikke at bruge mapper til at gruppere apps i.

Apps vises ikke selv efter spærretid eller oplåsning

Dette problem kan skyldes netværksproblemer. For at løse problemet skal du gøre følgende:

1. Log på din Norton-konto.

2. Vælg det barn, hvis enhed har dette problem.

3. Klik på Lås barnets enhed, og klik derefter på Lås.

4. Klik på Lås barnets enhed op på dit barns profil igen, og klik derefter på Lås op.

Visse overvågningsfunktioner fungerer ikke på mit barns iOS-enhed

Hvis du mener, at nogle husregler ikke fungerer korrekt, eller hvis dit barn har adgang til det blokerede indhold, skal du kontrollere følgende:

• Du har konfigureret visse funktioner på dit barns iOS-enhed for at få mest muligt ud af Norton Family.

• Du har indstillet begrænsningsniveauet ud fra dit barns alder.

• Barnet har ikke pillet ved nogle af indstillingerne, der kræves til Norton Family-overvågning.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til at se, om dit barn har udført sådanne aktiviteter. Hvis du har en Android-enhed, kan du aktivere meddelelserne i appen til forældre for at se advarsler relateret til tidsopsyn og forsøg på at omgå regler.

• Barnet bruger kun Norton Family-browseren til sine onlineaktiviteter.

• Husregel er aktiveret og konfigureret med de nødvendige indstillinger.

Jeg har problemer med at installere en profil på mit barns enhed

Du kan komme ud for dette problem, hvis du allerede har en profil installeret på den pågældende enhed. Yderligere oplysninger og løsninger finder du under Løsning af problemer med profilinstallation.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131388548
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019