Klager over kategorisering af websteder

Baseret på husreglen for internettet, som du har angivet, vil Norton Family blokere for eller tillade et websted, der tilhører en bestemt kategori. Nogle gange kan du måske tro, at kategoriseringen af hjemmesiden er forkert. Manglende kategorisering kan forekomme på grund af menneskelig fejl, eller hvis indholdet på webstedet blev ændret, og den eksisterende kategori ikke længere er relevant. I sådanne tilfælde skal du bruge nedenstående oplysninger til at sende en anmodning om at ændre kategorisering af webstedet

Brug Nortons websted

1. Log på din Norton-konto.

2. Vælg et barn, som du vil administrere indstillinger for.

3. Under feltet WEB skal du klikke på Vis detaljer.

4. På en aktivitetsindtastning, som du vil bestride eller have ændret, skal du klikke på og derefter klikke på Ændring af kategori.

5. Tilføj eller fjern passende kategorier for webstedet.

6. Skriv en kort forklaring på, hvorfor webstedet skal være under den kategori, du har valgt.

7. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128056427_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/11/2018