Klager over kategorisering af websteder

Baseret på husreglen for internettet, som du har angivet, vil Norton Family blokere for eller tillade et websted, der tilhører en bestemt kategori. Nogle gange kan du måske tro, at kategoriseringen af hjemmesiden er forkert. Manglende kategorisering kan forekomme på grund af menneskelig fejl, eller hvis indholdet på webstedet blev ændret, og den eksisterende kategori ikke længere er relevant. I sådanne tilfælde skal du bruge følgende oplysninger til at sende en anmodning om at ændre kategorisering af webstedet.

Klager over kategorisering af websteder

1. Log ind på din konto.

2. Vælg det barn, som du vil administrere indstillinger for.

3. Klik på Vis detaljer under Web.

4. På en aktivitetspost, som du er uenig i eller have ændret, skal du klikke på ikonet for flere indstillinger og derefter klikke på Ændring af kategori.
  5. Tilføj eller fjern passende kategorier for webstedet.

6. Skriv en kort forklaring på, hvorfor webstedet skal være under den kategori, du har valgt.

7. Klik på Send til undersøgelse.

Hvis du logger på din Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128056427
Operativsystem windows,android,ios