Konfiguration af Hurtig låsning og en pinkode

Hurtig låsning er en funktion, som du kan bruge til at begrænse dine børns brug af enheder, der er online. Hvordan det virker, afhænger af hvilken type enhed dit barn har. Låseikonet på barnets enhed bliver rødt, når Hurtig låsning er aktiveret.

Med en pinkode til enheden kan barnet låse sin Android-enhed op i nødstilfælde, selvom tidsgrænsen er nået. Den samme pinkode bruges til funktionen Hurtig låsning.

Du kan logge på Norton eller bruge Norton Family-appen til forældrestyring til at slå Hurtig låsning til eller fra samt til at angive en pinkode.

Nortons websted

Windows- og Android-enheder

Du skal oprette en pinkode for at kunne aktivere Hurtig låsning på Windows- og Android-enheder. Hvis funktionen er aktiveret, vil enhederne være låst, indtil du låser dem op eller fortæller dit barn pinkoden til at låse op. I dette tidsrum kan dit barn dog stadig modtage opkald fra eller ringe op til enhver person, men kan kun ringe til de tilladte kontakter, som du har angivet.

1. Log på din konto.

2. Vælg det barn, hvis enheder du vil låse.

3. Klik på .
  4. Hvis pinkodevinduet er nedtonet, skal du flytte knappen Til/fra til positionen Til.

Du kan ikke bruge Hurtig låsning, hvis pinkoden er slået fra.

5. Hvis du er tilfreds med pinkoden, kan du klikke på Lås for at aktivere Hurtig låsning. Hvis du vil, kan du ændre pinkoden ved at følge nedenstående trin.

6. Du kan se den nuværende pinkode, hvis du klikker på Hvis du vil ændre pinkoden, skal du klikke på Rediger, angive en ny pinkode på fire cifre og klikke på Gem.
  7. Klik på Administrer i vinduet Kontakter i nødstilfælde, tilføj en kontakt, der kan bruges i nødstilfælde, og klik på Gem.

Du kan tilføje op til seks kontakter på listen over tilladte kontakter. Vinduet vises kun, hvis barnet er tilknyttet en Android-enhed med telefonfunktion.

8. Klik på Lås.

9. Du kan låse enhederne op ved at klikke på endnu en gang i barnets profil og derefter klikke på Lås op.

Barnet kan også bruge pinkoden til at låse sin enhed op.

iOS-enheder

Du skal installere en profil, før Hurtig låsning fungerer på iOS-enheder. På iOS-enheder skjuler Hurtig låsning dog kun de installerede apps, herunder Norton Family-appen, og standardapps som Safari, iTunes Store, App Store og Kamera. Barnets iOS-enhed låses ikke helt.

1. Log på din konto.

2. Vælg det barn, hvis enheder du vil låse.

3. Klik på .
  4. Hvis mulighederne Pinkode og Kontakter i nødstilfælde vises, skal du gøre følgende eller fortsætte til trin 4:

Hvis der kun er iOS-enheder på din konto, vises disse muligheder ikke.

• Hvis pinkodevinduet er nedtonet, skal du flytte knappen Til/fra til positionen Til.

Du kan ikke bruge Hurtig låsning, hvis pinkoden er slået fra og der ikke er tilføjet nogen kontakter til brug i nødstilfælde.

• Hvis du er tilfreds med pinkoden og de angivne kontakter til brug i nødstilfælde, kan du klikke på Lås for at aktivere Hurtig låsning.

• Hvis du vil, kan du ændre pinkoden og kontakterne til brug i nødstilfælde ved at følge nedenstående trin og derefter klikke på Lås.

• Du kan se den nuværende pinkode, hvis du klikker på Hvis du vil ændre pinkoden, skal du klikke på Rediger, angive en ny pinkode på fire cifre og klikke på Gem.
      • Klik på Administrer i vinduet Kontakter i nødstilfælde, tilføj en kontakt, der kan bruges i nødstilfælde, og klik på Gem.

Du kan tilføje op til seks kontakter på listen over tilladte kontakter. Vinduet vises kun, hvis barnet er tilknyttet en Android-enhed med telefonfunktion.

5. Klik på Lås.

6. Du kan låse enhederne op ved at klikke på endnu en gang i barnets profil og derefter klikke på Lås op.

Dit barn kan ikke bruge pinkoden til at låse sin iOS-enhed op.

Når du låser barnets iOS-enhed op, bliver de installerede apps sat i alfabetisk rækkefølge. Fortæl barnet, at det er helt normalt, og at ingen af appsene er blevet fjernet. Anbefal også dit barn ikke at bruge mapper til at gruppere apps i.

Inden låsning

Efter låsning

Norton Family-appen til Android eller iOS

1. Gør ét af følgende:

• På Android skal du åbne Norton Family-appen til forældrestyring i tilstanden Forælder.

• På iOS skal du åbne Norton Family-appen til forældre.

2. Rul til det barn, som du vil administrere indstillinger for.

3. Hvis du vil låse alle dit barns enheder, skal du ud for Hurtig låsning trykke på og gøre følgende:
    • Hvis du er tilfreds med pinkoden og de angivne kontakter til brug i nødstilfælde, kan du trykke på Lås for at aktivere Hurtig låsning.

• Hvis PINKODE er deaktiveret, skal du trykke på den og aktivere den. Du kan se den nuværende PINKODE, hvis du trykke på

Du kan ikke bruge Hurtig låsning, hvis pinkoden er slået fra og der ikke er tilføjet nogen kontakter til brug i nødstilfælde.

• Hvis PINKODE ikke er angivet, skal du aktivere den og indtaste en firecifret pinkode efter eget valg.

• Tryk på Kontakter i nødstilfælde, tryk på Tilføj nummer eller for at tilføje en kontakt til brug i nødstilfælde.
  4. Hvis du vil låse op for alle dit barns enheder, skal du ud for Hurtig låsning trykke på > Lås op.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128027590