Konfiguration af Hurtig låsning og en pinkode

Hurtig låsning er en funktion, som du kan bruge til at begrænse dine børns brug af enheder, der er online. Hvordan det virker, afhænger af hvilken type enhed dit barn har. Låseikonet på barnets enhed bliver rødt, når Hurtig låsning er aktiveret.

Med en pinkode til enheden kan barnet låse sin Android-enhed op i nødstilfælde, selvom tidsgrænsen er nået. Den samme pinkode bruges til funktionen Hurtig låsning.

Du kan logge på Norton eller bruge Norton Family-appen til forældrestyring til at slå Hurtig låsning til eller fra samt til at angive en pinkode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128027590
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 18/07/2019