Inviter eller fjern et familiemedlem eller en ven til eller fra din Norton Family-konto

Du kan invitere et familiemedlem eller en ven til at hjælpe dig med Norton Family-overvågningen. Når dit familiemedlem eller din ven har accepteret invitationen, kan vedkommende ændre husregler, se barnets aktivitet og udføre andre af de opgaver, som du kan udføre via din konto. Du kan bruge Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen til forældrestyring til at invitere din ven.

Inviteret forælder kan ikke forny dit Norton-abonnement.

Inviter et familiemedlem eller en ven fra Norton Family-webstedet

1. Log på din konto.

2. Klik på dit profilikon.

3. Klik på Tilføj forælder.

4. Udfyld invitationsformularen, og klik på Send.

Du kan ikke invitere en forælder, som allerede er en del af en anden familie.

Inviter et familiemedlem eller en ven fra Norton Family-appen til forældrestyring til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på din familieprofil.

3. Tryk på Inviter forælder under Flere forældre i vinduet Indstillinger.

4. I vinduet Inviter kan du indtaste mailadressen, der tilhører personen, som du vil invitere, og du kan også sende en meddelelse til den inviterede forælder.

5. Tryk på Send invitation.

Fjern et familiemedlem eller en ven fra din konto

1. Log på din konto.

2. Klik på ikonet for din profil.

3. Klik på tandhjulsikonet ud for den forælder, du vil fjerne.

4. Klik på Fjern forælder, og bekræft.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127243509
Operativsystem windows,android,ios