Opdatering af din Norton Family-profil og andre oplysninger

På siden med indstillinger for forældreprofilen kan du redigere dit skærmnavn, tidszonen og andre oplysninger. Du kan bruge Norton-webstedet eller Norton Family-appen til Android til at opdatere din profil.

Nortons websted

1. Log ind på din konto.

2. Klik på dit profilikon.

3. Klik på og derefter på Rediger profil.
  4. Du kan gøre følgende:

• Opdater dit Profilnavn eller din Tidszone.

Hvis rapporteringen skal være nøjagtig, skal du indstille tidszonen, så den stemmer overens med tidszonen på barnets enhed.

• Vælg en avatar, eller overfør et billede.

5. Klik på Gem.

Norton Family-appen til forældrestyring på Android-enheder

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på din familieprofil.

3. Gør følgende under Min konto :

• Hvis du vil ændre dit profilbillede, skal du trykke på Rediger profilbillede for at vælge et ikon til din profil. Du kan trykke på kameraikonet for at vælge et billede fra dit galleri eller for at tage et billede.

• Du ændrer dit profilnavn ved at trykke på Navn og indtaste det ønskede navn.

• Tryk på Tidszone for at vælge den, der passer dig.

• Tryk på Norton-abonnement for at se oplysningerne om abonnementet.

4. Tryk på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127235102
Operativsystem windows,android,ios