Opdatering af din Norton Family-profil og andre oplysninger

På siden med indstillinger for forældreprofilen kan du redigere dit skærmnavn, tidszonen og andre oplysninger. Du kan bruge Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældrestyring til at opdatere din profil.

Brug Nortons websted

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på dit profilikon.

3. Klik på og derefter på Rediger profil.

4. Du kan gøre følgende:

• Opdater dit Profilnavn eller din Tidszone.

Hvis rapporteringen skal være nøjagtig, skal du indstille tidszonen, så den stemmer overens med tidszonen på barnets enhed.

• Vælg en avatar, eller overfør et billede.

5. På fanen Indstilling for advarselsmeddelelser skal du vælge, hvor ofte du vil modtage rapporter.

6. Klik på Gem.

Brug af Norton Family-appen til forældrestyring på Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på din familieprofil.

3. Under MIN KONTO skal du gøre følgende:

• Hvis du vil ændre dit profilbillede, skal du trykke på Rediger profilbillede for at vælge et ikon til din profil. Du kan trykke på kameraikonet for at vælge et billede fra dit galleri eller for at tage et billede.

• Du ændrer dit profilnavn ved at trykke på Navn og indtaste det ønskede navn.

• Tryk på Tidszone for at vælge den, der passer dig.

• Tryk på Norton-abonnement for at se oplysningerne om abonnementet.

4. Tryk på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127235102
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019