Sådan føjer du et barn til din Norton Family-konto

Hvis du vil føje et nyt barn til kontoen og overvåge aktiviteterne, skal du oprette en børneprofil og derefter knytte barnet til en enhed. Hvis du vil knytte barnet til en Windows-pc, skal du oprette en separat brugerkonto, som barnet kan logge på med. Det gør det muligt at overvåge hvert barn separat i Norton Family og at fastsætte husregler baseret på hvert barns alder.

Du kan føje op til 15 børn til din familiekonto.

Du kan tilføje et barn via Norton-webstedet eller Norton Family-app til forældre til Android.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127086880_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/05/2019