Hvordan starter eller modtager dit barn opkald, når barnets enhed er blevet låst?

Barnets enhed låses, når du aktiverer Hurtig låsning, eller når barnet har nået den tidsbegrænsning for brug af enheden, du har angivet. Når enheden er låst, kan ingen af de installerede apps bruges, men det er dog stadigvæk muligt at modtage opkald fra eller ringe op til de tilladte kontakter, du har angivet. I nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvordan dine børn kan kommunikere med de tilladte kontaktpersoner, når deres enhed er låst.

1. Gør et af følgende:

• Tryk på Tilladte kontakter på enhedens låste skærm.

• Åbn Norton Family-appen, tryk på , og tryk derefter på Tilladte kontakter.

2. Tryk på den kontaktperson, som du vil ringe op til, i skærmbilledet Tilladte kontakter.

3. Når barnet ringer op til en tilladt kontakt på den låste enhed, vil barnet muligvis lægge mærke til, at telefonappen er blokeret. Opkaldet kan dog stadigvæk ses i meddelelsesområdet som vist i nedenstående eksempel.

Hvis det bliver nødvendigt, kan barnet låse enheden op vha. den pinkode, du har angivet. Du kan angive en pinkode ved at følge nedenstående trin.

Sådan kan du se pinkoden på Norton-webstedet

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på et barn, som skal administreres.

3. Under feltet TID skal du klikke på og derefter klikke på under vinduet PIN-kode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126962008_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/11/2018