Hvordan starter eller modtager dit barn opkald, når barnets enhed er blevet låst?

Barnets enhed låses, når du aktiverer Hurtig låsning, eller når barnet har nået den tidsbegrænsning for brug af enheden, du har angivet. Når enheden låses, kan barnet ikke bruge nogen af de installerede apps undtagen telefonappen. I dette tidsrum kan dit barn stadig modtage opkald fra enhver bruger, men kan kun ringe til de tilladte kontakter, som du har angivet.

Foretag eller modtag opkald under Hurtig låsning eller Spærretid

1. Gør et af følgende:

• Tryk på Tilladte kontakter på enhedens låste skærm.

• Åbn Norton Family-appen, tryk på , og tryk derefter på Tilladte kontakter.

2. Tryk på den kontaktperson, som du vil ringe op til, i skærmbilledet Tilladte kontakter.

3. Når barnet ringer op til en tilladt kontakt på den låste enhed, vil barnet muligvis lægge mærke til, at telefonappen er blokeret. Opkaldet kan dog stadigvæk ses i meddelelsesområdet som vist i nedenstående eksempel.

Hvis det bliver nødvendigt, kan barnet låse enheden op vha. den pinkode, du har angivet. Du kan angive en pinkode ved at følge nedenstående trin.

Sådan kan du se pinkoden på Norton-webstedet

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på et barn, som skal administreres.

3. Under feltet TID skal du klikke på og derefter klikke på under vinduet PIN-kode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126962008
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 26/06/2019