End-of-Life-meddelelse for Norton Family Freemium

Fra og med den 24. januar 2018, kan der ikke længere tegnes et gratis abonnement på Norton Family. For at fortsætte med at beskytte dine enheder som Windows PC, Android eller iPhone, kan du købe et Norton Family Premier-abonnement eller prøve Norton Family Premier i 30 dage.

Hvorfor stopper Symantec Norton Family Freemium?

• Symantec gennemgår regelmæssigt abonnementstilbuddene i Norton-porteføljen og har besluttet at ophøre med at tilbyde den gratis version af Norton Family for at fokusere på at levere den rigtige beskyttelse og størst mulig værdi for vores kunder.

Vi har sørget for en gratis opgradering til Norton Family Premier til din konto i 6 måneder. Derefter kan du forny dit abonnement på Norton Family Premier, men indtil da behøver du ikke at foretage dig yderligere for at beholde de nuværende Norton Family-funktioner.

Hvordan påvirker denne meddelelse mit eksisterende gratis Norton Family-abonnement?

• Dit abonnement vil blive opgraderet til et Norton Family Premier-abonnement uden omkostninger i 6 måneder.

Norton Family Free-brugere tilbydes også det fulde abonnement med rabatter på helt op til 80 %, hvilket varierer alt efter område.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125900191_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Windows
Sidst ændret: 03/06/2019